ATAKAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atakan. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:55 Zoals altijd lekker. Wat ons betreft de beste! Smaak is goed, altijd vers, veel keus! En super vriendelijke eigenaar en personeel!
21 jan 2023 om 12:01 Eten was niet warm genoeg
18 jan 2023 om 23:31 Friet zit in dezelfde bak als de kebab. Daardoor wordt de friet klef. De friet was al niet gaar dus het was net puree. In de kebab zaten heel veel stukjes kraakbeen. De sla was zo warm dat deze helemaal gaar was. Al met al de zoveelste teleurstelling
15 jan 2023 om 19:27 Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling bezorger zei aleen lachend is vandaag beetje druk .zonder enig excuses De wraps waren onder aan slap en niet gaar jammer voorheen altijd lekker gegeten
18 dec 2022 om 19:10 De doner zoals gewoonlijk erg lekker en goed,maar de frietjes waten koud en klef...dat komt doordat ze bij het vlees ingepakt zaten...
12 dec 2022 om 10:02 Het was heerlijk en vriendelijke bezorger
4 dec 2022 om 12:40 Het eten was heerlijk, alleen was het niet warm.
28 nov 2022 om 7:33 Lekker eten Vriendelijke bezorger
13 nov 2022 om 20:51 Slecht alles was koud gebeld geen gehoor aan gegeven
1 nov 2022 om 21:23 Bezorger heeft niet genoeg wisselgeld bij zich en "belooft" me de volgende keer korting te geven. Ik vraag me af of ze zich daar aan houden
16 okt 2022 om 19:02 Bij de tonijnsalade zou mais en komkommer zitten, zat er helaas niet in. Olijven extra besgeld maar zaten er ook niet bij.
11 okt 2022 om 9:32 Food okay, delivery service terrible. Making me walk around the block for 15 minutes trying to find the driver because he cannot find a way to my home can hardly be considered “delivery”. Really bad experience.