ATAKAN

ATAKAN Döner kebab & Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atakan. Meer weten? Ontdek meer

12 sep 2022 om 23:56 Ik had een menu van de kapsalon met dr pepper erbij maar ik kreeg cola zonder dat ze überhaupt wat zeiden dus dat vind ik niet netjes goed op het drinken letten!
12 sep 2022 om 0:14 Eten was warm, maar we vonden t niet lekker. Doner kon langer, was nu erg slap&licht van kleur, alsof t niet gebakken heeft. Pizza (vega) was te dik n weinig groente er op. Proefde vooral bodem &kaas. Jammer! Bezorging was wel mooi op tijd.
11 sep 2022 om 20:40 Jammer genoeg bij beide gerechten de verkeerde saus!!
26 aug 2022 om 21:19 Ingrediënten erop die in de opmerkingen waren ingevuld om eraf te laten. Broodje was doorweekt door groente. Er zat geen saus op die wel gewenst was. En de pizza was ook van matige kwaliteit
26 aug 2022 om 20:31 was lekker en ruim op tijd
26 aug 2022 om 20:19 Na 2x bellen en 2 uur wachten is bestelling geleverd. Echter niet compleet; geen friet en zauzen.
28 jul 2022 om 22:12 Wij hebben met 2 peronsen gegeten. Geen grote eters dus voldoende. Hadden maar een coteletje dus dat was jammer, daarvoor hah bjd ik dus lekker 2 balletjesvriendelijke bezorger! Top dus. Voor herhaling vatbaar
25 jul 2022 om 21:34 Eten was top en bezorgd over de grens in DE wat een service!! Bezorger super vriendelijk en klantvriendelijk!!!
25 jul 2022 om 15:04 Broodje kip doner erg droog! Niet veel vlees in het broodje. Frieten slap. 70 minuten moeten wachten aangezien bezorger aan verkeerde adres stond. Eethuis atakan gebeld ongenoegen uitgesproken, geen vriendelijk personeel Aan de de telefoon.
25 jul 2022 om 11:10 bezorger was zeer vriendelijk. En dat is het enige positieve. Frietjes waren slap en de pizza was droog en smakeloos. Helaas kon ik het niet verbergen onder de knoflooksaus, want die was ook echt niet te eten. Jammer, maar gewoon echt niet lekker.
23 jul 2022 om 9:04 Prima eten, binnen de afgesproken tijd bezorgd.
20 jul 2022 om 13:07 Lekker eten. Vriendelijke bezorging. Netjes aangegeven hoe laat het kwam en ongeveer daar aan gehouden. Helaas niet naar de opmerkingen gekeken waardoor alles alsnog onder de saus zat.